Jak nejlépe sehnat levné regály? Využijte naši akci

V naší nabídce najdete jak robustní regály s maximální nosností, tak i lehčí regály, které zajímavě designově doplní váš byt. Všechny můžete mít lakované či pozinkované.

Říkáte si, že je nejvyšší čas udělat pořádek ve sklepě, garáži nebo skladu a přehledně vše uložit a naskládat, abyste vždy rychle našli to, co právě hledáte? Pořiďte si některý z námi nabízených regálů, které jsou vhodné do domácností, kanceláří, obchodů i průmyslových objektů. Připravili jsme pro vás výprodejovou akci, díky které pořídíte kvalitní regály české firmy za nevídané ceny. Levné regály vám dodáme do 24 hodin od objednání, navíc na ně poskytujeme záruku 5 let.

Levné regály domů i do firmy

Díky naší výprodejové akci kvalitních regálů máte jedinečnou příležitost zorganizovat své skladovací prostory a zajistit bezpečné uložení jakýchkoliv předmětů. Regály z naší nabídky jsou ideální pro použití v domácnostech, kde vyniknou a splní svůj účel například v garážích, sklepech nebo spížích.

Díky precizní konstrukci a vysoké nosnosti jsou však oblíbené i ve skladech, obchodech, archivech či průmyslových objektech. Příkladem levných regálů splňujících nepřísnější požadavky zákazníků jsou profesionální regály.

Nekonečný regál snese i 2tunové zatížení

Do naší akční nabídky jsme zahrnuli velké množství cenově dostupných regálů na doma i pro profesionální využití. Hledáte-li bytelný regál, který vyniká svou variabilitou a velkou nosností, podívejte se na lakovaný profesionální nekonečný dvojregál s 6 policemi. Díky pevnému lakovanému rámu z perforovaných válcových profilů a silných dřevotřískových desek vyniká nosností až 2100 kg. K základnímu regálu snadno přidáte libovolné množství přídavných komponentů, díky čemuž získáte levný regál libovolných rozměrů. Pokud si vystačíte se 3 policemi, podívejte se na profesionální průmyslový regál s nosností 1050 kg.

Levný regál s policemi z MDF desek

Pokud si vystačíte s regálem o menší maximální zátěži a je pro vás důležitá co nejnižší pořizovací cena, z hlediska poměru kvality a ceny vás jistě zaujme černý 5-policový regál o nosnosti 875 kg. Na rozdíl od výše zmiňovaného profesionálního regálu má police zhotovené z MDF desek, a tak je lehčí. Snadno se s ním manipuluje a rychle se smontuje pomocí gumové paličky. Je opatřen odolným lakem černé barvy, která vynikne i ve vaší garáži, sklepu nebo skladu.

Reorganizaci svých skladových prostor zbytečně neodkládejte. Právě teď je ideální doba na pořízení levných regálů, díky kterým budou vaše uskladněné předměty uloženy bezpečně a efektivně.

Nejnovější články