V tomto týdnu (22.-26.4.) bude naše výdejní místo otevřeno pouze do 16:30, kromě čtvrtka 25.4., kdy bude standardní otevírací doba do 20:00. Děkujeme za pochopení!

5 důvodů, proč se nebát kupovat použité regály

bazarove-regalyBazarové regály využijete jak při zařizování menší prodejny nebo kanceláře, tak při vybavování skladu, dílny nebo archivu.

Vybavujete dílnu, zařizujete menší prodejnu, nebo se vám jednoduše rozrostlo podnikání a potřebujete rozšířit sklad o několik desítek regálů, ale nemůžete si dovolit velkou investici? Pak jsou pro vás ideálním řešením bazarové regály. V jejich prospěch mluví nejen přijatelná cena a výborný stav, ale také mnoho jiných důvodů, které vás přesvědčí, že z nákupu regálů v bazaru nemusíte mít strach.

1.    S bazarovými regály ušetříte

Tím, co určitě jako první zaujme vaši pozornost, je nižší cena. Nejvíce ji oceníte, jestliže zařizujete menší prodejnu, sklad, archiv či kancelář. Pak potřebujete nárazově pořídit větší množství regálů. Pokud byste kupovali regály za původní cenu, výsledná částka by se mohla nehezky vyšplhat nahoru. U bazarového zboží se ovšem ničeho takového bát nemusíte a ušetřené peníze můžete investovat jinam. Bazary také často pořádají akce a výprodeje, díky kterým je celková ušetřená částka ještě vyšší.

2.    Bazarový regál neznamená nekvalitní

Jedním z nejrozšířenějších mýtů je ten, že bazarové zboží je nekvalitní a zničené. Do bazarového nábytku ovšem spadá i takové zboží, které bylo pouze rozbalené a vystavené, nebo má menší estetickou vadu, třeba oděrky. Regály, které jsou v bazarech vystavené a prodávané, musely projít důslednou kontrolou, která potvrdila jejich nezávadnost a možnost dalšího použití. Ve většině případů máte navíc příležitost si regály nejdříve prohlédnout a o jejich stavu se můžete sami přesvědčit.

3.    Šetříte přírodu

Na tento důvod uslyší především ti, kterým ekologie není lhostejná. Regály v bazarech jsou často jako nové – většinou se jedná o regály z archivů, kanceláří či showroomů, které nebyly takřka vůbec používané a sloužily pouze k vystavování zboží. Jejich koupí jim dáte druhou šanci, aby mohly ještě dobře posloužit. Tím šetříte nejen svou peněženku, ale především také přírodu.

4.    Garance záruky

I na koupi bazarového zboží se váže záruka, většinou minimálně několikaměsíční. Pokud by tedy bylo se zakoupenými regály cokoli v nepořádku, máte možnost se odvolat na reklamaci, případně vrácení zboží. Nemusíte mít tedy strach, že se vám pár týdnů po zakoupení všechny regály sesypou jako domeček z karet a vy tím přijdete o své peníze.

5.    Dlouhodobá životnost a široký výběr

Bazarové regály vám mohou ve skladu či dílně sloužit i po několik desítek let. Navíc mají bazary často stejně či minimálně podobně široký sortiment jako běžné obchody. Máte tedy na výběr hned z několika druhů regálů, kterých je většinou také dostatek na skladě, a nemusíte se nijak omezovat na jeden konkrétní typ.

Dopřejte si nové regály za bazarové ceny

Slyšíte na nízkou cenu, ale přece jen byste se raději vybavili zbrusu novými regály? Navštivte náš e-shop a pořiďte si nové profesionální regály za bazarové ceny. Vybírat můžete z široké nabídky pozinkovaných regálů i lakovaných regálů do skladů, domácností i podniků. Poskytujeme záruku 5 let na všechny regály, dopravu zdarma u větších objednávek a veškeré zboží máme skladem. Vsaďte na jistotu!


Zdroj fotografie: Unsplash.com

 

Nejnovější články