V tomto týdnu (22.-26.4.) bude naše výdejní místo otevřeno pouze do 16:30, kromě čtvrtka 25.4., kdy bude standardní otevírací doba do 20:00. Děkujeme za pochopení!

Jak oživit sklad nebo prodejnu? Zkuste lakované regály!

lakovane_regalyRegály mají pochopitelně své místo především ve skladech. Ty lakované však poslouží i jako designový doplněk interiéru vaší kanceláře či bytu.

Lakované regály poslouží jak ve skladu, tak na prodejně, v kanceláři či dokonce v bytovém interiéru. Kromě vysoké nosnosti se pyšní i skvělým designem, pro který jsou vyhledávaným artiklem. A na jaký způsob lakovaný regál využijete vy?

Pusťte do skladu barvy

Lakované regály vyženou z vašeho skladu šeď a nudu a přitom na svých bedrech unesou stejnou váhu jako obyčejné kovové nelakované regály. Mějte však na paměti, že lakovaný povrch regálu může být náchylný k odření či poškrábání, proto není vhodné používat jej ke skladování těžkých kovových předmětů.

Pro skladování těžkých kovových produktů se lépe hodí pozinkované regály.

Pokud si s výběrem skladových regálů nevíte rady, přečtěte si jak vybrat ty správné regály do skladu.

Prodejna s firemním duchem

Používáte regály pro prezentaci vašich výrobků na prodejně nebo v showroomu? Co takhle vyměnit obyčejné kovové provedení za lakované regály? Nejenže lahodí oku, ale můžou ladit i s vaší firemní identitou. Stačí jen zvolit ten správný odstín. Je libo černou, nebo výraznou modrou barvu?

Váháte při výběru regálů pro vaši prodejnu? Nechte to na nás, rádi vám poradíme.

Stylové úložné prostory do kanceláří

Regály jsou skvělé řešení pro přehledné uložení nekonečných kancelářských dokumentů. Když místo obyčejného kovového regálu použijete regál lakovaný, získáte i skvělý designový doplněk interiéru. Podobně jako na prodejně tak můžete podpořit firemní identitu i přímo na pracovišti.

Industriální vybavení bytu

Nebojte se uplatnit lakovaný regál i jako interiérový doplněk bytu. Kromě toho, že lakovaný regál pojme obrovské množství věcí, taky výborně doplní industriální styl bydlení. V kombinaci s praktickými úložnými boxy bude nepřehlédnutelný. Může posloužit jako knihovna, odkládací stolek nebo třeba jako otevřená spižírna na trvanlivé potraviny. Fantazii se meze nekladou. Údržba lakovaného povrchu je snadná a rychlá. Prach a jiné nečistoty snadno setřete vlhkým hadříkem.


Zdroj fotografie: Unsplash.com

Nejnovější články