Kam nejlépe uskladnit šanony? Máme na to speciální regály!

Regaly-pro-uskladneni-sanonuJak přehledně uspořádat šanony? Nejlépe v regálech. U nekonečných regálů můžete navíc přidávat podle potřeby nové a nové komponenty.

Šanony jsou výborným řešením, jak zorganizovat veškeré vaše dokumenty. Pokud ale nedáte řád i šanonům, budete se v nich jen těžko orientovat. Chytrým a správným uskladněním šanonů se navíc vyhnete i tomu, že vás dříve nebo později zavalí. Proč a jak správně uskladnit šanony, se dozvíte v následujícím článku.

Mějte přehled

Šanony všude, kam se člověk podívá. Na stole, pod stolem, v pravém i levém rohu místnosti, na skříni, ve skříni i na parapetu. Pokud vás už nebaví potkávat šanony na každém kroku, pořiďte si praktický regál na šanony, do kterého je snadno a přehledně uložíte. Kovový regál je na archivaci šanonů ideální. Je pevný, má vysokou nosnost a snadno se udržuje. Upevněním ke stěně navíc dosáhnete ještě větší stability regálu a prodloužíte i jeho životnost.

Doporučujeme: V lakovaném regálu to vašim šanonům bude obzvlášť slušet. Zkuste doplnit interiér vhodnou barvou laku a získejte tak i stylový interiérový doplněk.

Variabilita

Speciální celokovové regály na šanony jsou výhodné i svou variabilitou. Jednak si můžete sami regulovat výšku polic, ale také můžete tyto regály podle potřeby spojovat a vytvářet tak nekonečnou řadu úložného prostoru na šanony. Pokud tedy generujete obrovské množství dokumentů, které je potřeba někde uložit, určitě se vyplatí myslet na budoucnost a pořídit si toto chytré a variabilní řešení.

Oboustranné regály

Klasické šanony pohodlně uložíte do regálu s hloubkou 300 mm. Chcete-li šanony ukládat opravdu efektivně, pak můžete zvolit tzv. oboustranný regál s hloubkou 600 mm, kam lze šanony ukládat protilehle z obou stran. Myslete však na to, že tento způsob uložení šanonů znemožňuje upevnění regálu ke zdi. Zvažte tedy před koupí své prostorové možnosti.

Pokud chcete dát vašim šanonům řád, přejděte rovnou na naši nabídku regálů na šanony.

Veškeré regály máme skladem. Poskytujeme pětiletou záruku a dopravu zdarma při větších objednávkách. Můžete využít i naši výprodejovou akci a regál nejen na šanony pořídit ještě levněji. Navštivte náš velký regálový výprodej.


Zdroj fotografie: Unsplash.com

Nejnovější články