Pozinkované regály vám dobře poslouží v domácnosti, dílně i podnikání

pozinkovane-regalyPozinkované regály jsou odolné proti korozi a mají výbornou nosnost.

Ačkoli by se mohlo zdát, že regály se uplatní pouze ve skladech, opak je pravdou. Ve většině domácnosti se alespoň jeden kus najde – slouží totiž k přehlednému uskladnění věcí ve sklepech, dílnách a garážích. S větší frekvencí se však regály začínají objevovat také v obytných prostorách – v kancelářích, obývacích pokojích i kuchyních. Regály umožňují snadnou organizaci a šetří nejen prostor, ale také drahocenný čas. Právě díky této úspoře se z nich začíná stávat nejčastěji volené řešení úložných prostor. Kvalitní a správně vybraný regál je totiž praktickým pomocníkem a může být i stylovým kouskem, který místnost ozvláštní.

Regály poslouží v domácnosti i dílně

Regály jsou univerzálním kusem nábytku, který oceníte vždy, když potřebujete rozšířit prostor o jednoduché úložné prostory, které nezaberou mnoho místa navíc. Usnadní organizaci v domácnosti, na prodejně i v dílně – jejich využití je takřka nekonečné. Navíc ušetří cenné centimetry, a to především v malých bytech a kancelářích, kdy vám přijde vhod jejich snadná montáž i demontáž, vysoká nosnost, lehkost, snadná přenositelnost a možnost doplnění a rozšíření o další prvky. Vybrat si pak můžete vždy z několika různých typů a rozměrů, díky čemuž najdete to vhodné řešení pro každou místnost, a to ať už se jedná o malý regál do koupelny, nebo o regálový systém do garáže.

Do obytných místností, jakými jsou třeba kuchyně, koupelna či obývací a dětský pokoj, vnesou regály větší pořádek a přehled. Slouží nicméně také jako dekorační prvek, který zaplní prázdné stěny a zároveň elegantně rozdělí prostor. Pokud zvolíte vhodný materiál a povrchovou úpravu, bude navíc vizuálně ladit s interiérem.

Proč zvolit pozinkované regály

Vhodnou a zároveň univerzální volbou jsou pozinkované regály, které jsou odolné proti vlhku a poškrábání a lze v nich bez obav skladovat také těžší předměty. Jsou stabilní, odolné vůči korozi a přesvědčí nižší pořizovací cenou, která přijde vhod především tehdy, když vybíráte např. regály k archivaci a potřebujete jich tedy více. Mimo to se pozinkované regály jednoduše montují, protože nejsou zapotřebí šroubky. Podle potřeby je lze kdykoli rozšířit o další díly tak, že vznikne dlouhá řada regálového systému. Napojování dalších dílů se také obejde bez šroubků, stejně jako přidání či odebrání polic.


Zdroj fotografie: Depositphotos.com

Nejnovější články