Pracovní stůl a policový regál v jednom? Půlregál zkrátka chcete!

práce v dílněPůlregál vám poskytne pracovní plochu s úložnou policí přesně v té výšce, do jaké jej nastavíte.

Zařízení skladu, profesionální nebo domácí dílny by mělo být především praktické a funkční. Může být ale zároveň také variabilní a designové. A když je ještě navíc za super cenu, máte vyhráno! Takové možnosti přináší policový regál, který slouží zároveň jako pracovní stůl do dílny nebo skladových prostor libovolné velikosti. Tzv. půlregály jsou oblíbeným multifunkčním doplňkem.

Materiály používané na policové regály kombinované s pracovním stolem

Ocelová konstrukce v kombinaci s MDF policemi zajišťuje vysokou pevnost, stabilitu a především nosnost, která dosahuje u jedné police min. 175 kg. Konstrukce je navíc opatřena povrchovou úpravou, díky které je zaručena také její odolnost a dlouhá životnost.

MDF neboli dřevovláknité desky slouží jako flexibilně nastavitelné police regálu. Vznikají lisováním dřevěných vláken spojovaných lepidlem za vysokého tlaku a tepla. Tím je zajištěna jejich odolnost vůči mechanickému poškození i teplotním změnám, snadná údržba a kompaktnost. MDF desku lze zároveň jednoduše opracovat nebo ošetřit povrchovou úpravou podle vlastních představ.

Největší výhody půlregálů

Nosnost

Nosnost jedné police je min. 175 kg. Pořídíte-li si tedy půlregál se dvěma policemi, dosáhnete nosnosti min. 350 kg. Pořízení polic navíc je velmi rychlou a levnou záležitostí.

Variabilita

Policové regály mají velkou výhodu v tom, že je můžete různě kombinovat a vytvořit si celý policový systém přesně na míru vašim potřebám.

Odolnost

Díky kombinaci použitých materiálů jsou půlregály vysoce odolné proti poškození, vysokým či nízkým teplotám a vlhkosti.

Jednoduchá montáž

Sestavit půlregál je otázkou několika minut a zvládne to i naprostý začátečník.

Nízká cena

Policové regály kombinované s pracovním stolem dostanete za zlomek ceny, co by vás stál samostatný pracovní stůl s úložným prostorem.

Široké využití

Půlregály využijete všude tam, kde potřebujete ušetřit místo, ale nechcete přijít o pohodlí a praktičnost pracovního prostoru.

Kde využijete praktický půlregál?

  • Ve skladu, kde oceníte mimo jiné i to, že policové regály do skladu lze různě kombinovat podle aktuálních potřeb. Navíc, každý pracovník potřebuje svůj stůl, který mu může sloužit současně na uložení potřebných nástrojů, které bude mít vždy po ruce. Půlregál je také často využívaný jako praktický balicí pult.
  • V řemeslné dílně jako pracovní stůl s vysokou nosností, dokonalou stabilitou a možností zcela jednoduché výměny pracovní desky při jejím nadměrném opotřebení.
  • V domácí dílně, ve které zpravidla chcete ušetřit co nejvíce místa a přesto mít po ruce vše, co ke své kutilské vášni potřebujete.
  • Na chatě či chalupě, kde se vám bude hodit odolný policový regál, který dlouho vydrží i tam, kde přes zimu nejsou optimální podmínky. Materiály jsou odolné proti teplotním výkyvům i případné vlhkosti.
  • Na domácí pěstování rostlin je půlregál naprosto ideální. Stačí jej umístit na terasu nebo balkon, nastavit si výšku vkládacích polic podle velikosti květináčů a můžete mít praktickou designovou domácí bylinkovou zahrádku vždy po ruce.

Už máte svůj půlregál?


Zdroj fotografie: Depositphotos.com

Nejnovější články