V tomto týdnu (22.-26.4.) bude naše výdejní místo otevřeno pouze do 16:30, kromě čtvrtka 25.4., kdy bude standardní otevírací doba do 20:00. Děkujeme za pochopení!

Regály do kanceláře nejsou jen úložný prostor, ale mohou být i stylový doplněk

Regaly-do-kancelareRegál nemusí v kanceláři sloužit pouze jako úložný prostor, ale může např. jako solitér i designově doplnit vizuální podobu místnosti.

Zajímavý solitér, pilíř firemní kultury nebo prakticky bezúdržbový úložný prostor. Tím vším mohou být lakované a pozinkované regály, které už dávno nepatří jen do skladů. Pořiďte si do kanceláře kovový regál a využívejte jeho výhod.

Podpoří firemní identitu

Co takhle sladit vybavení kanceláře s firemními barvami? A můžete začít třeba regálem. Vyberte si z naší nabídky lakovaný regál v barvě, která bude ladit s identitou vaší firmy. Nenásilným způsobem tak podpoříte loajalitu zaměstnanců vůči firmě a příchozím návštěvníkům či klientům bude hned ve dveřích jasné, na čí území právě vstoupili.

Vyniknou v prostoru

Za úložný prostor v kanceláři už se nemusíte stydět. Ať už do kanceláře zvolíte pozinkovaný nebo lakovaný regál, můžete z něj pomocí několika jednoduchých triků udělat stylový solitér. Stačí, když ho přizdobíte vhodnými doplňky. Vsaďte na designové šanony a sem tam je proložte pokojovou rostlinou v industriálním květináči nebo nějakou drobnou dekorací (výborně poslouží zarámovaný obrázek, svíčka nebo soška). Kromě standardních šanonů můžete regál ozvláštnit třeba vkusnými úložnými boxy, které seženete v každém obchodu s nábytkem.

Pokud se rozhodnete ladit celou kancelář do moderního industriálního stylu, pak si kromě standardního regálu nezapomeňte pořídit i praktický půlregál, který může sloužit i jako odkládací stolek nebo nápaditý kávový koutek.

Snadno se udržují

Kovové lakované a pozinkované regály se dobře udržují. Na obyčejný prach stačí navlhčený hadřík a s většími nečistotami si poradí houbička a trocha saponátu. Velkou výhodou kovových regálů do kanceláří je i fakt, že jsou odolnější než jejich překližkoví či dřevotřískoví příbuzní. Škrábance, nevzhledné rýhy nebo vyšisování od sluníčka se jich totiž téměř netýkají.

Ale dost teorie, teď už si můžete jít rovnou vybrat z naší nabídky regálů do kanceláře

Pořiďte si nové regály za bazarové ceny se zárukou 5 let a dopravou u větších zásilek zdarma. Veškeré zboží je skladem a pokud si chcete regály nejdříve prohlédnout, můžete navštívit náš brněnský showroom v OC Futurum. Těšíme se na vás!


Zdroj fotografie: Unsplash.com

Nejnovější články