V tomto týdnu (22.-26.4.) bude naše výdejní místo otevřeno pouze do 16:30, kromě čtvrtka 25.4., kdy bude standardní otevírací doba do 20:00. Děkujeme za pochopení!

Vybavte velkosklad průmyslovými regály! Zajistíme i velké dodávky

prumyslove-regalyPrůmyslové regály vynikají velkou nosností v řádu tisíců kilogramů, jsou stabilní a odolné.

Zajišťujete provoz velkých skladovacích prostorů a řešíte systém uskladňování zboží? Pořiďte do velkoskladu komplexní regálový systém, který vyniká nízkou cenou, pevnou konstrukcí, rychlostí kompletace i dostatečnou nosností. Průmyslové regály využijete ve skladech spotřebního zboží, potravin, spojovacího materiálů a jiného sortimentu. Do velkoskladů dodáváme regály pravidelně, a to včetně velkých dodávek.

Výhodné balíčky pro ty, kteří potřebují větší množství regálů

Pro všechny, kteří potřebují pořídit do velkoskladů a jiných velkoobjemových skladovacích prostor větší množství regálů, jsme připravili akční balíčky po 10 kusech. Díky nim si kompletně zařídíte za okamžik jakýkoliv sklad. Na výběr máte z několika typů lakovaných regálů, a to jak v černém, tak modrém odstínu.

Průmyslové regály mohou být lakované i pozinkované

Při výběru nových regálů do velkoskladů se zaměřte na kvalitu konstrukce, která zajistí, že vám regál vydrží mnoho let bez nutnosti náročnějších oprav a renovací. Kvalitní profesionální regály mají masivní police z MDF desek a rám z oceli, která je opatřena povrchovou úpravou. V kategorii pozinkovaných typů je oblíbený například 4 policový lakovaný regál o rozměrech 1680x1600x700 mm, který vyniká nosností až 1600 kg. Příklady kvalitního lakovaného typu jsou pak profesionální skladové regály s nosností až 2100 kg. V takových regálech můžete uskladňovat i těžké předměty, aniž by došlo k narušení stability úložných systémů.

Výběr regálů do skladu se často podceňuje

Bohužel, majitelé malých i velkých skladů výběr skladových regálů často podceňují a pořizují je až úplně nakonec. Přitom jsou právě regály jedním z nejdůležitějších prvků, které ovlivňují náročnost skladování, míru zabezpečení, rozsah využitelných prostorů pro ukládání a cenu za investici. Před nákupem regálů do skladu mezi sebou porovnejte vždy několik typů a zaměřte se na jejich parametry. Výšku, délku i hloubku přizpůsobte velikosti skladu. U nás najdete mnoho typů profesionálních průmyslových regálů, takže si jistě vyberete.

Nekonečné regály umožní rozšíření do libovolných délek

Praktickým řešením pro profesionální průmyslové sklady jsou tzv.nekonečné regály, které je možné rozšiřovat do libovolných délek. Existují 2 typy nekonečných regálů, a to základní a přídavné. Do skladu stačí pořídit vždy jeden základní nekonečný regál se 4 svislými stojinami a k němu dokoupit libovolné množství přídavných regálů, které mají stojiny 2. Do svého velkoskladu tak pořiďte jen určitý počet regálů a v případě potřeby je kdykoliv v budoucnu rozšíříte.


Zdroj fotografie: Depositphotos.com

Nejnovější články