V tomto týdnu (22.-26.4.) bude naše výdejní místo otevřeno pouze do 16:30, kromě čtvrtka 25.4., kdy bude standardní otevírací doba do 20:00. Děkujeme za pochopení!

Podle čeho si vybrat regály pro vaši prodejnu? Poradíme vám

zboží v obchoděPři výběru regálů do prodejny se řiďte především typem zboží. Důležitá je nosnost regálu, ale zároveň by měl splňovat vaše estetické nároky.

Vybrat ten správný regál pro vaši prodejnu je zodpovědný úkol. Pokud už máte konkrétní představu, jak by měl regál na prodejně sloužit, pak jste na dobré cestě. Začtěte se do našeho stručného a přehledného rádce, nebo si nechte poradit přímo od našich vyškolených pracovníků.

Typ uskladněného zboží

Jaký regál je právě pro vaši prodejnu ten nejvhodnější? To záleží především na tom, co budete v regálu skladovat. Každý typ zboží má na vlastnosti regálu jiné nároky. Pro uchování potravin je třeba volit regály, které splňují přísné hygienické normy, prodejnu s nářadím či elektronikou je zase vhodné vybavit pevnými regály s vysokou nosností. Před samotným nákupem regálu si proto sesumírujte, co od něj čekáte. Podle toho také vybírejte. Obecně je pak dobré se při výběru zaměřit na kvalitu použitých materiálů a stabilitu regálu.

Rozvoj obchodu

Plánujete sortiment vašeho obchodu rozšiřovat? Je pravděpodobné, že se za pár let budete stěhovat do větších prostor? Zvolte variabilní nekonečný regál, který je možné přestavovat či doplňovat dalšími přídavnými regály do různých délek. Pokud budete myslet při vybavování prodejny dostatečně dopředu, v budoucnu se vyhnete nepříjemným regálovým rošádám, které vás můžou stát pěkný balík.

Design vs. funkčnost

Pro někoho je důležitý vzhled regálu, někdo jiný docení spíš jeho funkčnost. A to bez ohledu na typ skladovaného zboží. Netvrdíme, že není možné oba tyto požadavky zkombinovat, ale někdy je i vybavení prodejny o kompromisech. Stylové regály můžou být například ze dřeva. Líbivý vzhled je tu však na úkor nosnosti a snadné údržby. Kovový lakovaný regál může svou barvou skvěle doplnit interiér obchodu, ale při neopatrné manipulaci hrozí poškrábání laku.

Pokud už máte aspoň trochu jasno, neváhejte přejít na naši nabídku regálů.

Děláte si zálusk na celokovový regál, ale chcete se o něm dozvědět ještě víc? Přečtěte si na našem blogu, jaké jsou výhody celokovových regálů.


Zdroj fotografie: Unsplash.com

Nejnovější články