Naše výdejní místo bude 1.5. otevřeno (8:00 - 20:00), 8.5. zavřeno. Děkujeme za pochopení!

Výhody celokovových regálů

Celokovové regály

Potřebujete skladovat věci kdekoli, kde není úplně čisto? Ideální volbou jsou celokovové regály, které se snadno udržují a hodně unesou.

Přemýšlíte o tom, že si pořídíte celokovové regály? Zajímají vás jejich hlavní výhody? Existuje spousta důvodů, proč si je pořídit. Budou vám prokazovat neocenitelné služby jak ve skladu, tak třeba v garáži či kanceláři. Dnes vám prozradíme top 5 vlastností celokovových regálů, kvůli kterým bychom si je pořídili my.

Snadná údržba

Kov je na údržbu přímo ideální. Stačí navlhčený hadřík, trocha saponátu a během chvilky se zbavíte všech nečistot. Pokud má regál i kovové police, můžete v něm s čistým svědomím skladovat i ty nejšpinavější předměty. Police lze snadno vyjmout a omýt. A právě proto je kovový regál ten nejlepší parťák do zaprášených kanceláří i do zaneřáděných garáží.

Vysoká nosnost

Tihle kovoví hrdinové něco vydrží. To vám slibujeme. Najdete u nás jak menší celokovové regály s nosností 875 kg, tak i větší kolosy, které zvládnou udržet až dvě tuny. Napište nám do chatu, k čemu regál potřebujete, a my vám se správnou nosností rádi poradíme. (Stačí kliknout na ikonu s bublinou vpravo dole.)

Odolnost

Celokovové regály jsou odolné proti zničení a také proti nepřejícím povětrnostním podmínkám. Jsou proto vhodné do venkovních prostor, do vlhkých místností a také pro skladování specifických produktů, které by ostatní typy regálů mohly poškrábat nebo jinak poničit.

Variabilita

Celokovové regály jsou žádané i pro svou variabilitu. Můžete si libovolně přizpůsobit výšku polic, nebo seskládat nekonečně dlouhou řadu úložných prostor. Tyto regály jsou proto vhodné i do rychle se měnícího prostředí, kde není úplně jisté, co bude zítra. Jakmile se změní nároky na skladování produktů, stačí prostě přeskládat regál na jiné a vhodnější řešení.

Jednoduché složení

Ke složení regálu potřebujete pouze kladívko s gumovou koncovkou a šroubovák, všechno ostatní najdete v balení regálu. Jednotlivé díly do sebe jednoduše „naklepete“ kladívkem a během pár chvilek máte regál složený.

Pokud jste dočetli až sem, pak vás jistě zajímá, kde tyhle úžasné celokovové regály sehnat. Na výběr máte ze široké nabídky celokovových regálů.

Vhodné regály můžete také hledat podle typu umístění:

Přejít na regály do garáže →

Přejít na regály do skladu →

Zdroj fotografie: Unsplash.com

Nejnovější články